Skip to content

LFG GROUP

Συνέπεια, Μεθοδικότητα, Επαγγελματισμός και Ειλικρίνεια

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΜΑΣ

Η φιλοσοφία μας

Η ιατροδικαστική επιστήμη μπορεί να αποδείξει την ενοχή ή την αθωότητα ενός εναγομένου στο ποινικό δίκαιο και μπορεί να βοηθήσει στην επίλυση ενός ευρέος φάσματος νομικών ζητημάτων σε πολιτικές ενέργειες μέσω της αναγνώρισης, ανάλυσης και αξιολόγησης των φυσικών και άλλων αποδεικτικών στοιχείων.

Το νομικό σύστημα και η ιατροδικαστική επιστήμη αποσκοπούν στην παραγωγή γνώσης, το νομικό σύστημα θέτει τα δεδομένα ως βάση για την απονομή δικαιοσύνης, ενώ η ιατροδικαστική επιστήμη παράγει γνώση με μοναδικό σκοπό την παροχή βοήθειας στο δικαστήριο ή εξωδικαστικώς, στο έργο της διερεύνησης. Ενώ και οι δύο επιστήμες είναι περιορισμένες από το πλαίσιο της συγκεκριμένης επίδικης υπόθεσης, οι δύο μαζί και σε άριστο επίπεδο συνεργασίας τους, δεσμευόμενες από νομικές  διαδικασίες ή/και επιστημονικά πρωτόκολλα, αποτελούνε την κορωνίδα επίτευξης ηθικής και ψυχικής ικανοποίησης συνανθρώπων μας, θυμάτων και συγγενών θυμάτων τροχαίων ατυχημάτων και ιατρικών αμελειών, ενώ παράλληλα ανήκουν σε επαγγελματικές κοινότητες που προσδίδουν και διδάσκουνε επαγγελματικό ήθος – αρχές – αξιοπρέπεια.

Η συνέπεια, μεθοδικότητα, επαγγελματισμός και η ειλικρίνεια αποτελούν τα κύρια συστατικά που διακρίνουν την ομάδα μας και όλοι μαζί στην Law & Forensic Group, ενωμένοι πρωτοστατούμε για τον συνάνθρωπό μας, παρέχοντας ένα κλίμα αρμονικής επαγγελματικής συνεργασίας και κυρίως ασφαλείας.

ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΑΣ ΕΠΙΛΕΞΕΤΕ

Η Δικαιοσύνη Πάνω απ' Όλους

  • Η Law & Forensic Group παρέχει ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ σε ένα ευρύ αλλά και πολύπλοκο φάσμα νομικών υποθέσεων και ιατροδικαστικών Γνωμοδοτήσεων, ανταποκρινόμενοι ΑΜΕΣΑ από πλευράς χρόνου και με μεγάλη ΕΠΙΤΥΧΙΑ στις πλέον σοβαρές και εξειδικευμένες υποθέσεις.
  • Καθ’όλη τη διαδικασία Ικανοποίησης (ηθικής ή ψυχικής βλάβης) και αστικής ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗΣ αναλαμβάνουμε πλήρως την άμεση συλλογή όλων των απαραίτητων διαδικαστικών-δικονομικών εγγράφων, ώστε να στοιχειοθετήσουμε (νομικά και ιατρικά) νομίμως την αιτιώδη συνάφεια ανάμεσα στο εκάστοτε συμβάν και στο επελθόν αποτέλεσμα, κατανοώντας και προλαμβάνοντας όλες εκείνες τις παραμέτρους, ούτως ώστε να Αξιώσουμε για λογαριασμό σας την νόμιμη ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗ αστική και ποινική.
  • Ενώ έχουμε αξιώσει την μέγιστη δυνατή αποζημίωση (νομικά και νομολογιακά) και έχουμε προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις, η νόμιμη ελάχιστη αμοιβή μας, γίνεται στο τέλος της διεκπεραίωσης της υπόθεσης (Δικαστικά ή εξωδικαστικά), ΑΝΕΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΠΙΒΑΡΥΝΣΗΣ του εντολέα μας.
  • Σας παρέχουμε Αξιοπρέπεια με εξειδικευμένες γνώσεις, ζητάμε την ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ σας, πρωτοπορούμε στην παροχή υπηρεσιών και από κοινού βάζουμε ένα μικρό λιθαράκι για ΝΑ ΚΑΛΥΤΕΡΕΥΣΕΙ η ζωή σας. Στην δύσκολη εποχή που ζούμε, βιώνοντας όλοι μας καθημερινές δυσκολίες και προκλήσεις, ΕΜΕΙΣ δινουμε την μάχη για λογαριασμό σας, σεβόμενοι και υπερασπιζόμενοι με κάθε τρόπο τα ανθρώπινα δικαιώματα σας, λειτουργώντας σύννομα υπερασπίζοντας το δίκαιο με κύριο γνώμονα τον άνθρωπο.

Κάθε υπόθεση αντιμετωπίζεται από εμάς ξεχωριστά και μοναδικά, με απαρέγκλιτη αρχή τον σεβασμό της ανθρώπινης αξιοπρέπειας σε όλες τις εν δυνάμει επίδικες υποθέσεις και παράλληλα την αξίωση της μέγιστης νομικής αποζημίωσης και απόλυτης επιτυχίας στην δικαίωση των απαιτήσεων έκαστου εντολέα.

ΣΤΟΧΟΙ

Με σεβασμό στην ανθρώπινη αξιοπρέπεια

  • Η ηθική και ψυχική ικανοποίηση οικογενειών θυμάτων και παθόντων, τροχαίων ατυχημάτων, ιατρικών αμελειών, με πλήρη ικανοποίηση-διεκδίκηση-αποκατάσταση-πληρωμή ζημιών και ορθή απονομή της δικαιοσύνης.
  • Δικαίωση σε περιπτώσεις ιατρικής αμέλειας με συνέπεια και μεθοδικότητα.
  • Ρεαλιστικές και άμεσες λύσεις με στόχο την διασφάλιση των συμφερόντων του εντολέα μας
  • Κάθε υπόθεση αντιμετωπίζεται από εμάς ξεχωριστά και μοναδικά, με απαρέγκλιτη αρχή τον σεβασμό της ανθρώπινης αξιοπρέπειας σε όλες τις εν δυνάμει επίδικες υποθέσεις και παράλληλα την αξίωση της μέγιστης νομικής αποζημίωσης και απόλυτης επιτυχίας στην δικαίωση των απαιτήσεων έκαστου εντολέα

Γνωρίστε τους επικεφαλείς Συνεργάτες της Ομάδας μας